Ny konto
Fikk gratis råd:

Åpen dag med advokater i Halden

Helland Ingebrigtsen arrangerte åpen dag i Halden. Cirka 30 haldensere møtte opp for å motta gratis advokathjelp.

ÅPEN DAG: Advokat Cecilie Waage og advokat Marius Steen inviterte til åpen dag i Halden. Foto: Henrik Ottersen.

Publisert av
Avatar
Henrik Ottersen
09.09.2014
Kategori
Erstatning
Emner
Cecilie Waage

– Det er hyggelig og nyttig for oss som advokatkontor å møte mennesker på denne måten, sier advokat Cecilie Waage i Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen til dinerstatning.no.

Sammen med advokatene Marius Steen og Tone Ringstad tilbød Waage gratis hjelp til haldenserne da advokatfirmaet arrangerte ”Åpen dag” i festningsbyen 9. september.

Har ofte flere saker

– Det er alltid hyggelig å hjelpe andre mennesker. Mange går rundt og grubler på om de har en sak eller ikke, og da er det fint å kunne avklare dette i et uforpliktende og gratis møte med oss. Vårt mål er at folk skal gå herfra fornøyde og litt klokere, sier Cecilie Waage.

Kollega Marius Steen forteller at et møte med advokat kan gi flere interessante muligheter enn folk kanskje tror.

– Det vi ofte ser er at personer som kommer til oss for å vurdere en sak, oppdager at de faktisk har flere saker enn de var klar over på forhånd, sier Marius Steen.

Tvist og forebygging

Under ”Åpen dag” i Halden svarte advokatene på spørsmål om alt fra feil og mangler med eiendom, kontrakter, familierett, arverett, pasientskade og klager på vedtak fra NAV.

Advokat Tone Ringstad forteller at henvendelsene ikke bare handler om advokatbistand i en konfliktsituasjon. Folk tar også kontakt for å ivareta verdier og forebygge familiekonflikter.

– Enkelte lurer for eksempel på hvordan man beholder hytta i familien etter sin bortgang, og ønsker råd om hvordan de formulerer et testamente som ivaretar et slikt ønske, forteller Ringstad.

Stort fagmiljø

Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen etablerte kontor Halden i oktober i fjor. 

Advokatfirmaet har hovedkontor i Sandvika i Bærum og avdelingskontor i Halden og Ski. Firmaet er tilsluttet kontorfellesskapet til Kco advokater i Sandvika med til sammen 29 ansatte.

Helland Ingebrigtsen behandler til en hver tid et stort antall erstatnings- og forsikringssaker, spesielt personskadesaker etter trafikkulykker, flyulykker, båtulykker, yrkesskader, yrkessykdommer, sykehusskader og skader forårsaket av andre skadevoldere.

I tilegg har advokatfirmaet god kompetanse på blant annet eiendomssaker, familierett, arv/skifte og barnefordeling.  

Behov for bistand 

Waage er selv fra Halden. Hun ser at det er behov for et stort advokatfirma med lokal tilstedeværelse i Østfold.

– Vi ser at haldenserne har behov for vår bistand, og gjennom Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen har vi tilgang til et bredt fagmiljø, som kan tilby spisskompetanse innenfor ulike rettsområder. Dette er til stor nytte for våre klienter, avslutter Cecilie Waage.