Ny konto

Ung ufør

Avatar
Mona
16.01.2023
2 følgere
2 svar

Hei, for ca 4 år siden søkte jeg om ung ufør, jeg måtte da til en som skulle vurdere om jeg hadde rett på ufør (husker ikke navne, kansje mestringsenheten eller lignende) etter endel samtaler med henne og arbeidsoppgaver hun fant til meg kom hun frem til at jeg hadde rett på ufør, etter noen mnd fikk jeg da ufør (i 2020 når jeg var gravid) men avslag på ung ufør, jeg ringte nav og sa jeg ville sende klage, hun i nav sier det er det lite vits med ettersom hun mente jeg ikke hadde rett på dette. Jeg havnet litt i kjelleren og ble kort tid etterpå også alenemor, noe som gjorde at jeg glemte ut hele klagen. Problemene mine startet da jeg vsr 3 år, jeg fikk da kreft i venstre lårbeinet og måtte ha endel operasjoner, de satte inn skruer og jernstang istedenfor lårbeinet, jeg ble veldig skjev i ryggen grunnet operasjonene og måtte kappe 4 cm av på høyre lårben sånn det skulle jevne seg ut litt, og fikk da jern og skruer i høyre fot også. Jeg slet hele barneskolen med mobbing pga dette og at jeg hadde så sterk adhd at få ville være venn med meg. Jeg begynte som 14 åring å eksperimentere med rus, og ble tvangsflyttet på barnevernsinstitusjon av og på fra 14 til 18. Jeg ble rusfri april 2016. Kan dere kansje hjelpe meg? Beklager rotete innlegg. 

Kategori
Trygdesaker

Emner
adhd og rus Kreft
Avatar
Advokat
Øystein Helland
16.01.2023

Hei. Hvis du fikk vedtaket for 2 - 3 år siden er det nok for alle praktiske formål for sent å gjøre noe med dette siden klagefristen er oversittet. Dersom det har tilkommet helt nye opplysninger etter vedtaket kan du evt. begjøre oppreisning (saken gjenopptatt), men dette er noe vi dessverre ikke kan bistå deg med.

Gratis samtale med advokat?

Ring 67234690 [email protected]
Avatar
Ungufor1984
10.02.2023

Jeg ville gått til en lege og fått en bekreftelse på at jeg var i en situasjon hvor jeg ikke var i stand til og klage. Og dermed. Bedt om at fristen for klage må unnvike. For helsemessig årsaker.

0 liker

Avatar
Du må være innlogget for å delta i diskusjonen.
Logg innNy bruker

Ta del i diskusjonen