Ny konto

Advokater stilte opp gratis i Ski

Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen arrangerte åpen dag i Ski. Mange møtte opp for å motta gratis advokathjelp.

STILTE OPP: Svein Sjøgren, Terje Scavenius og Tone Ringstad i Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen i Ski.

Publisert av
Avatar
Henrik Ottersen
20.11.2014
Kategori
Erstatning
Emner
Svein Sjøgren Terje Scavenius Tone Ringstad

Et av Norges ledende advokatfirmaer med spesialkompetanse på erstatningssaker, Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen, har etablert seg i Ski

Det er den erfarne personskade-advokaten Terje Scavenius som leder kontorets satsing i Follo. 

12. november arrangerte advokatene ”Åpen dag” i Ski. Cirka 25 personer valgte å benytte seg av tilbudet om gratis advokathjelp. 

– Det har vært positiv respons fra publikum, og et veldig populært tilbud, forteller Terje Scavenius til dinerstatning.no. 

Gjennom snart 30 år har våre klienter fått utbetalt flere milliarder kroner i erstatning. Ta kontakt for gratis samtale her.

Stilte spørsmål om arv og familie

Det var advokatene Svein Sjøgren, Tone Ringstad og Marius Steen som bisto publikum med gratis juridisk bistand. 

Det var spesielt spørsmål om arv, familierett og fast eiendom som opptok folloværingene.

– Det er flere gifte par som har spørsmål om arv til særkullsbarn. Det er også samboere som lurer på hvordan arven blir fordelt hvis en av dem dør eller hvordan eiendelene blir fordelt hvis de går fra hverandre, sier advokat Marius Steen.  

– Feil og mangler ved kjøp av bolig er også et tema folk er opptatt av, og som vi hjelper dem med, fortsetter advokaten. 

Forebygger tvister

Han synes det er positivt at mange av henvendelsene handler om forebygging av konflikter i form av skriving av samboerkontrakt eller ektepakt. 

– Flere forteller at de ønsker å gå videre med saken basert på de juridiske rådene vi gir dem. Mange får seg en aha-opplevelse og er veldig takknemlige for svarene de får, sier Steen. 

Gjennom snart 30 år har våre klienter fått utbetalt flere milliarder kroner i erstatning. Ta kontakt for gratis samtale her.

Stort fagmiljø

Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen etablerte seg i Ski i mai i fjor.

Advokatfirmaet har hovedkontor i Sandvika i Bærum og avdelingskontor i Halden og Ski. Firmaet er tilsluttet kontorfellesskapet til Kco advokater i Sandvika med til sammen 29 ansatte.

Helland Ingebrigtsen behandler til en hver tid et stort antall erstatnings- og forsikringssaker, spesielt personskadesaker etter trafikkulykker, flyulykker, båtulykker, yrkesskader, yrkessykdommer, sykehusskader og skader forårsaket av andre skadevoldere.

I tilegg har advokatfirmaet god kompetanse på blant annet eiendomssaker, familierett, arv/skifte og barnefordeling.