Ny konto

Trafikkskader

Her er de viktigste artiklene om erstatning for trafikkskade. Som skadet har du som regel krav på erstatning fra forsikringsselskapet til kjøretøyet som skadet deg. Ofte kan det dreie seg om flere millioner kroner hvis du blir påført en personskade. Under finner du nyttige tips, viktig informasjon om dine rettigheter og ekte historier om mennesker som ble skadet i en trafikkulykke.

Dinerstatning.no logo

Om dinerstatning.no

Dinerstatning.no utgis av Advokatfirmaet Halvorsen & Co. Nettsiden setter fokus på personer som er skadet og har krav på erstatning etter yrkesskade, yrkessykdom, trafikkulykke, fritidsulykke eller pasientskade.

På dinerstatning.no får du nyttige råd og ny kunnskap om dine rettigheter. Du kan også lese ekte historier om mennesker som med hjelp av advokat har tatt opp kampen om erstatningen de hadde krav på.

Les mer om hvordan dinerstatning.no håndterer dine personopplysninger i vår personvernerklæring.

Om Halvorsen & Co

Advokatfirmaet Halvorsen & Co er et av Norges største advokatfirmaer med spesialkompetanse på erstatningsrett.

Gjennom mer enn 30 år har våre klienter fått utbetalt flere milliarder kroner i erstatning etter yrkesskade, yrkessykdom, trafikkulykke, fritidsulykke og pasientskade.

Alle våre advokater har lang erfaring, og hjelper klienter over hele landet fra firmaets kontorer i Lillestrøm, Ski, Jessheim og Aurskog.

Les mer om hvordan halvorsenco.no håndterer dine personopplysninger i vår personvernerklæring.