Ny konto

Yrkesskade erstatning

Avatar
Martins
24.09.2020
1 følgere
1 svar

-Hei ,forrige måned jeg hadde en skade på jobb hvor tre  fingere ble skadet.

-Tommer sprekk,

-Pekefinger og langfinger brudd på tre steder.

-Brann skade på ale tre det var 96 °C inn i den pressa 

-Klem og kutte skade på alle tre  også.

Jeg er fått brev fra forsikringselskapet at de skal redusere erstatning pga brud i sikkerhets rutine ved vedlikehold .

I skade rapport til Arbeidstilsynet og til forsikring ble sendt at jeg var på feilsøking ikke vedlikehold men i rotårsak dem skrevet (sikkerhetsinstruks vedlikehold på energibærende maskiner og utstyr ble ikke helt følt)

Som jeg sagt jeg var på feilsøking og trykk jeg på nødstopp knapp til å stoppe maskin i den posisjon som jeg trengte og tenkte det var mest trygt vei  å sikre seg at noen tredjeperson kan  Ikke starte maskin ,fordi den knapp var 50cm fra meg,men maskin stoppa og etter kort stans gjikk i gang pga nødstopp knapp ble dårlig (konkluderte elektrikere )og byttet på samme dag .Min sjeff ble informert minst 5-6 ganger i løpet av år at maskin har dårlig og jeg kan ikke reparere den selv og at vi må bestile service på den (som ble ikke gjort i siste 3,5 år men skule bli gjort minst en gang i år )Neste dag jeg var på møte i bedrift hvor var en service tekniker som kom med samme konklusjon at maskin gikk langt over hoved service intervall og service må gjøres .(ble ikke gjort enda )Hva kan jeg gjøre videre med forsikring og bedrift (har du noen tips )?

Den ser ut samme som noen vil kaste bort ansvar fra seg til noen andre person ?

Mvh M

Kategori
Yrkesskader

Emner
Skadet på jobb
Avatar
Advokat
Øystein Helland
25.09.2020

Dette er en typisk sak hvor du må ha advokatbistand for å ivareta dine interesser. Utgangspunktet er at du har krav på å få dekket dine såkalt rimelige og nødvendige advokatutgifter av forsikringsselskapet, og ved varsel om avkortning i erstatningen slik som her bør selkapet dekke dine advokatutgifter til å få dette vurdert. Ring oss gjerne på tlf. 67234690 for en gratis samtale om hvordan du bør gå frem.

Gratis samtale med advokat?

Ring 67234690 [email protected]
Avatar
Du må være innlogget for å delta i diskusjonen.
Logg innNy bruker

Ta del i diskusjonen