Ny konto

Trygd

Avatar
Eline
02.07.2021
1 følgere
1 svar

Hei! 

Jeg er en 23 år gammel jente. Jeg har hatt påvist skadete knær i mange år. Skadet først et kne på barneskolen (noe som er dokumentert) deretter skadet jeg det andre på samme måte (vrikket det). 

I alle de årene fra jeg var 10-12 år (husker ikke helt nå på stående fot) så har jeg slitt med knærne og jeg har vært inn og ut av sykehus. Det siste “store  som skjedde var i fjor da jeg havner på legevakten. 

Problemet er at jeg har vondt i knærne 90% av tiden. 

Så det jeg lurer på er: jeg er ikke i arbeid. Jeg jobbet på et sykehjem i 2016 men siden det så har jeg ikke hatt noe jobb. Mye pga. knærne. 

Jeg bor hjemme, så jeg trenger ikke betale for noe, men jeg tenker på hvis jeg hadde bodd alene. Da har jeg jo gått i mange år uten jobb. 

Har jeg noen form for rettigheter eller krav på trygd fra Nav eller noe sånt? 

Mvh

Eline

Kategori
Trygdesaker

Emner
Kneskade
Avatar
Advokat
Øystein Helland
02.07.2021

Hei, Vi kan nok ikke gi deg konkrete råd uten å kjenne til saken din. Generelt kan vi imidlertid si at dersom kneskadene dine skyldes ulykkeshendelser kan du ha krav på erstatning fra skolens forsikringsselskap eller dine foreldres eventuelle private ulykkesforsikringer. I og med at det har gått lang tid kan krav om erstatning imidlertid være foreldet. Når det gjelder spørsmål om du kan ha krav på arbeidsavklaringspenger eller trygd er det noe du må ta opp med din fastlege og med Nav. Om du kvalifiserer for slik hjelp fra Nav vil avhenge av hvor mye kneplagene dine begrenser deg i arbeid.

Gratis samtale med advokat?

Ring 67234690 [email protected]
Avatar
Du må være innlogget for å delta i diskusjonen.
Logg innNy bruker

Ta del i diskusjonen