Ny konto

Personskadeerstatning for feil behandlet av tannlege

Avatar
Lisas
28.11.2021
1 følgere
2 svar

Hei. 

Så fin side dette er med mye nyttig informasjon.

Spørsmål:

 Var ny pasient hos denne tannlegen i 2001. Tennene mine smuldret opp så tannlegen trakk ut nesten alle satt inn bro oppe og nede. Fikk betennelse oppe i 2004. Var hos tannlegen 10-12 ganger i året i mange år fordi betennelsen kom tilbake hele tiden. Smerte helvete.  I 2007 løsnet broen oppe. Tannlegen satt inn noe men alt løsnet. Så gikk med betennelse og protese som ikke satt fast. I 2018 satt annen tannlege inn implantater oppe. Knakk etter 2 år. Begynt hos annen implantat spes for noen uker siden. Han sa tannlegen skulle rotfylt helt til betennelsen var borte. Bortkastet å prøve å sette inn noe så lenge betennelsen er der. Han ønsket journaler med røntgen bilder. Han tannlegen sendte journal fra  2005 og ingen bilder. Ingen dokumenter på tenner han trakk, broer han satt inn osv. Med masse negativ sensitiv feil informasjon om meg. På mail skriver han satt inn bro oppe og  nede i 95 / 97.

 Har sendt inn søknad til NPE. Lagt med journaler fra tannleger jeg har vært hos. Betalt han og han i 2018  mer enn  400 000,- ble til slutt uføretrygdet mye pga betennelsen og kunne ikke jobbe uten tenner som sitter fast.  Mistet mye av ansiktet- i munnen pga betennelsen jeg gikk med i så mange år. Den er blitt kronisk og  lite ben å feste noe i. 

Har jeg noen sak? Med mulighet for å få erstatning? 

Beklager at jeg skrev så mye. 

Tusen takk. 

Mvh Lis

Avatar
Lisas
28.11.2021

Er det noe pasient kan gjøre etter å ha blitt dårlig og feil behandlet for å få pengene tilbake fra tannlege? Veldig rart at tannleger kan behandle pasient i noen år og gjør omfattende behandlinger. Det skjer ikke noe med tannleger som min ikke gir pasienten journalen sin. Eller skriver løgner om pasient i journalen.

0 liker

Avatar
Advokat
Øystein Helland
29.11.2021

Hei. Det er dessverre ikke mulig for oss å gi en seriøs faglig vurdering av din pasientskadeerstatningssak kun basert på det du skriver ovenfor. Det er dessuten slik at man ikke får dekket advokatkostnader i en NPE-sak frem til NPE har fattet vedtak på om det er en pasientskade eller ikke. Eventuell erstatning vil du få fra NPE. Jeg ønsker deg lykke til!

Gratis samtale med advokat?

Ring 67234690 [email protected]
Avatar
Du må være innlogget for å delta i diskusjonen.
Logg innNy bruker

Ta del i diskusjonen