Ny konto

Erstatning i ettertid

Avatar
Sykdom
07.09.2021
1 følgere
1 svar

Hei.

22 år gammel kvinne her.

Da jeg var fire år begynte jeg å få det legene da trodde var feberkrampe, som 3 år senere viste seg å være epilepsi. Etterhvert som årene gikk ble jeg bare verre og verre, og fikk mere og mere anfall, i tenårene kunne jeg ha 30 anfall på en dag, og trengte en fortsatt som kontinuerlig var i nærheten, å var mye jeg ikke kunne delta på. Ble operert for det, og anfallsfri i en aldre av 16 år, og har vært selvstendig siden etter det.

Så det jeg lurer på, er om foreldrene mine har krav på noe erstatning i ettertid for å ha et sykt barn som trenger kontinuerlig påpass?

Hilsen meg!

Avatar
Advokat
Øystein Helland
08.09.2021

Hei. Her burde jeg nok hatt mange flere opplysninger fra deg for å kunne gi et treffende svar. Det første jeg tenker når jeg leser det du skriver er at risikoen er stor for at krav her vil være foreldet, uavhengig av hvem kravet rettes mot. Potensielt kunne det være snakk om pleiepenger fra NAV og omsorgspenger fra kommunen. Det kunne evt. også være snakk om erstatning fra NPE dersom det skyldes feil i helsevesenet at du ikke ble operert før, men som sagt vil jeg tro at risikoen er stor for at krav her kan være foreldet. Jeg understreker at jeg uttaler meg på et svært spinkelt grunnlag siden du gir begrensede opplysninger.

Gratis samtale med advokat?

Ring 67234690 [email protected]
Avatar
Du må være innlogget for å delta i diskusjonen.
Logg innNy bruker

Ta del i diskusjonen