Ny konto

Erstatning for slett og dårlig behandling ved lokal sykehus

Avatar
Sally69
09.02.2022
1 følgere
1 svar

Jeg ble for noen få år siden innlagt i psykiatrien. Under oppholdet ble jeg somatisk syk og jeg ble så innlagt på sykehus for videre undersøkelser. Jeg kan huske jeg følte meg ekstremt energisk og litt “rar”,som ei høyspentmast egentlig. Årsak til sykehus innleggelsen var pga jeg ikke fikk avføring ut normalt og 5 uker uten ,sier seg selv. Ingenting av behandling hjalp. Daglige klyster,ulike drikker som skulle være lakserende. Uten hell. Fra 52 kg til 82kg og avføring opp til lungene,synlig på røntgen. 

Vel,stålsett dere for hva som kommer. På morgen visitten en dag virket hver og en av de så snodige. En sykepleier kom og sa jeg måtte bli med og ta en prat med overlegen. Kort fortalt. Jeg hadde vist gått i søvne,ekstremt. Jeg hadde forsøkt å koble fra utstyr som noen hjertepasienter var koblet opp til ,samt forsøkt å kaste de ut av deres seng. Jeg hadde pratet med overlege i en halvtime,adekvat og muligens våken,I følge han. Jeg hadde også blitt funnet i ett bøttekott,klokken 0500,etter en leteaksjon av meg. Der hadde jeg ca 7 lag nattpysj på meg. Jeg hadde vært på perm samme dat,på psyk hadde jeg vært og vasket klær. Da jeg kom tilbake til sykehus hadde nattevakt satt fra seg medisin på nattbordet mitt. Jeg så 3 brune tabletter og stusset. Jeg hadde vel bare hvite? Uansett,tok de og stolte på de. Å gå i søvne er en ting men så ekstremt som jeg dengang. Kjære,glad jeg ikke tok liv. Har post traumatisk diagnose og har hatt flere voldelige eks kjærester. Jeg trur kanskje mine handlinger den natten handlet om å sette grenser,for før de fortalte meg hadde jeg trudd jeg drømte om at flere menn kom inn på sykehus rommet mitt,men jeg satte grenser og kasta de ut. Jeg husker ingenting av hendelsen,og jeg synes det er skikkelig ekkelt. Jeg ble redd etterpå og den frykten har satt seg i hele meg. Ble beskyldt for å ruse meg,siden jeg er tidligere rusmisbruker. Ble kasta ut dagen etter hendelsen men ble fortalt at jeg  bare skulle på perm av sykepleier. Ba om at det ble tatt en urinprøve da jeg kom på psyk. Den var negativ. Søndag kom og jeg forsto jeg ikke var ønsket på avdelingen. Ingen som stilte spm inni seg hva dette kunne handle om. At jeg i 5 uker hadde gått med avføring opp til lungene og beh ikke hjulpet var det ingen som nevnte. At en blir forgiftet av si eiga avføring nevnte ingen. Jeg preges av denne episoden,veldig.

Kan jeg ha krav på erstatning. 

..

Avatar
Advokat
Øystein Helland
09.02.2022

Hei. Om du har vært utsatt for behandlingssvikt er det ikke mulig å ha noen sikker oppfatning om basert på det du skriver. For å få en avklaring av dette kan du søke Norsk pasientskadeerstatning om erstatning. Dette kan du gjøre elektronisk ved å gå inn på npe.no.

Gratis samtale med advokat?

Ring 67234690 [email protected]
Avatar
Du må være innlogget for å delta i diskusjonen.
Logg innNy bruker

Ta del i diskusjonen